Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч.

Приятелите от "София – Ден и Нощ" преживяват тежка раздяла в риалити сериала, който тази седмица се излъчва от понеделник до петък от 22.00 ч. по NOVA. 

Един от съквартирантите получава изненадващи вести, които драстично променят ситуацията в апартамента на Боби. Предстои да се вземе съдбовно решение, а то може да промени живота на останалите завинаги. Приятелите са шокирани и поставени пред тежка раздяла.

Отчаяният Дани продължава да търси сестра си. В издирването на Стела той получава неочаквана подкрепа от красива дама, която му става все по-симпатична и близка. И докато за Дани предстоят нови трепети, любовта между Митко и Анна-Мария стига до драматична развръзка. Лъжата оставя трайни отпечатъци в техните взаимоотношения. 

Съсипана след раздялата  с Асен, Симона не намира смисъл да продължи напред. Загрижените й родители и приятели търсят всякакви начини да я върнат към нормалния живот, но тя не успява да преодолее болката от предателството. 

За Коко пък предстоят светли дни. Той случайно намира огромна сума пари и е на седмото небе от щастие. Най-забавният съквартирант естествено планира куп щуротии, включително и собствената си сватба.
 
Гледайте "София – Ден и Нощ" – от понеделник до петък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.