Най-обичаното женско предаване ще зарадва зрителите със специална празнична седмица от 13 до 17 февруари

Една много вълнуваща и изпълнена с изненади празнична седмица предстои в ефира на най-успешното и любимо женско предаване – "На кафе" по NOVA. От 13 до 17 февруари се събират три много специални дати за екипа на шоуто – рожденият ден на една от най-обичаните български водещи Гала и на репортера Зейнеб в понеделник, празникът на виното и любовта Свети Валентин – във вторник и в четвъртък, 16 февруари – осем години от завръщането на "На кафе" на екран след петгодишна пауза. 

По този повод заедно с Гала, всяка делнична сутрин от 9.30 ч., предаването ще водят сериозно подкрепление от ко-водещи в лицето на едни от най-атрактивните и обичани българи – в понеделник, 13 февруари, това ще бъде Зейнеб, във вторник е Миро, срядата е за Евтим Милошев, четвъртък – за актьора Башар Рахал и петък – за режисьора Андрей Слабаков. 

Най-голямата и интригуваща изненада, която "На кафе" ще подари на зрителите, ще е на рождения ден на Гала в понеделник, 13 февруари, когато любимата водеща няма да присъства в студиото реално, а ще води предаването през цялото време като холограма. Специални гости на "На кафе" в празничния понеделник са Маги Халваджиян, Димитър Рачков, Евгени Минчев и двойката Люси Иларионов и Ани Хоанг. Всички те ще имат възможност да си говорят не само със Зейнеб, но и с холограмата на Гала.  

Всичко това и още много ефирни изненади очаква зрителите на най-обичаното женско предаване в празничната седмица от 13 до 17 февруари от 9.30 ч. само по NOVA.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "На кафе" във Facebook, а всички епизоди може да гледате в NOVA PLAY.