Най-успешният български медицински сериал се връща в ефир на 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA

Нови любовни истории и популярни актьори ще прекрояват съдбите на героите в “Откраднат живот: Възмездието“, който стартира на 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA. Една от големите новини, които продуцентът на най-успешния медицински сериал в България - Евтим Милошев, съобщи пред медиите, е присъединяването на актрисата Луиза Григорова към звездния каст.

Снимки от пресконференцията за “Откраднат живот: Възмездието“ може да видите ТУК

По темата

Чаровната Луиза, която е позната с въздействащите си роли на театралната сцена и в телевизионния ефир, ще облече лекарската престилка в предстоящия трети сезон на хитовата продукция. “Имам възможност да вляза в успешен проект със страхотен екип. В МБАЛ “Св. Кирил“ героинята ми ще бъде коремен хирург. Името й е Вяра Добрева – символика, която представя този прекрасен за мен образ “, разказа актрисата, загатвайки появата на още един нов персонаж, който ще се появи в лицето на друго попълнение в каста. “Медицината е тема, която дълбоко ме вълнува“, разкри Луиза, която мечтае за лекарската професия наред с актьорското призвание.

“Проектът се разраства благодарение на големия интерес на зрителите. Приоритет за нашия екип е историите да бъдат автентични, да имат свои прототипи. Третият сезон ще бъде сезонът на равносметката”, съобщи Евтим Милошев, допълвайки, че социалните теми ще бъдат една от основните линии в сюжета, търсейки диалог с обществото в интересни медицински казуси и познати, но често пренебрегвани проблеми.

“За първи път от старта на телевизионния проект в ефира на NOVA, той ще се излъчва четири пъти седмично по време на своя трети сезон. Епизодите също ще бъдат с по-голям брой. Едно от най-големите доказателства за качеството на сериала е интереса на голям международен дистрибутор към него. В момента водим преговори и ако те завършат успешно “Откраднат живот“ ще бъде включен в техния каталог и представен на предстоящия телевизионен пазар в Кан“, съобщи Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастнг Груп по повод излъчването на най-успешния медицински сериал у нас. “Успехът на “Откраднат живот“ ни мотивира да продължим да инвестираме в качествени нови кино продукции и сериали“, допълни той.  

Дали Алекс ще издаде баща си, променяйки бъдещето му в болницата? Какво ще се случи с детето на д-р Захариев и д-р Стилянова? Кой ще се срещне пръв с възмездието и как новите актьори ще променят съдбата на останалите? Зрителите ще разберат на 20 февруари от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.