Третият сезон на “Откраднат живот: Възмездието“ стартира в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

В неделната сутрин водещите Мира Иванова и Деян Веселинов облякоха лекарските престилки по време на специалната актьорска мисия “Смяна на местата“. Позитивният тандем на "Събуди се"  гостува на снимачната площадка на най-успешния медицински сериал у нас, за да изпита актьорските си умения със сцена от предстоящия сезон на “Откраднат живот: Възмездието“, който стартира тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA. Ролята на техни ментори заеха Дария Симеонова и Димо Алексиев, които сближиха водещите с образите на Наталия и Калин. Едно от предизвикателствата за Деян беше диагнозата “холецистектомия“, която се оказа едва началото на терминологията в сценария. “Справят се по-добре от нас в началото. Не знаем дали д-р Генадиев няма да се окаже с конкуренция“, похвалиха Дария и Димо водещите, които с чувство за хумор обявиха актьорските си качества за “съмнителни“, а времето на терен в ново амплоа – за незабравимо преживяване.   

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA, зрителите ще видят първия епизод от трети сезон на “Откраднат живот: Възмездието“. Първите стъпки в развръзката ще зависят д-р Василев, позицията му пред Съвета на МБАЛ “Св. Кирил“ и истинския му баща. Д-р Стилянова и д-р Захариев ще се озоват в неподозиран кошмар с отвлечения Петър, а Виолета ще почувства отново силата на своя страна. Истината ще разтърси Биляна и Алекс, чието минало ще се окаже най-голямата бариера в отношенията им.

Опрощение или изпитания ще донесе Възмездието? Ще бъде ли забравено стореното или ще промени завинаги бъдещето на героите? Ще разберете тази вечер от 20.00 ч. в “Откраднат живот: Възмездието“ по NOVA.    

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.