Не пропускайте хитовата поредица тази седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Трети сезон на "Откраднат живот: Възмездието" стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA, когато героите в сериала ще се изправят пред необратимите последствия от миналите си действия. Предстоящият сезон ще зарадва зрителите с над 50 епизода, като снимките продължават и в момента. 

Хитовата поредица се завръща в ефира, за да покаже развръзката в сюжета, а първите стъпки ще зависят от д-р Василев, позицията му пред Съвета на МБАЛ "Св. Кирил" и истинския му баща.

"Разкритията за истинския баща на д-р Василев ще оказват въздействие върху героя ми Калин Генадиев през целия трети сезон", разкри пред "Здравей, България" актьорът Димо Алексиев. Според него героят му наистина обича човека, когото толкова време е наричал баща. Истината обаче е сблъсък, с който Калин предстои да се бори. 

По темата

Още в първия епизод на новия сезон тази вечер истината ще разтърси Биляна и Алекс, чието минало ще се окаже най-голямата бариера в отношенията им. Същевременно д-р Стилянова и д-р Захариев ще се озоват в неподозиран кошмар с отвлечения Петър, а Виолета ще почувства отново силата на своя страна. 

Възмездие предстои и за героите на Ернестина Шинова и Никола Мутафов в поредицата. Какво разказаха двамата актьори в аванс вижте във видеото от "Здравей, България".

Нови любовни истории и популярни актьори ще прекрояват съдбите на героите. Чаровната Луиза Григорова, позната с ролите си на театралната сцена и в телевизионния ефир, ще облече лекарската престилка в трети сезон на сериала. 

Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот: Възмездието" тази седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.