Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ана, сестрата на Наталия, получава тежка вирусна инфекция и се бори за живота си в хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA. Съществува реална опасност организмът ѝ да отхвърли присадения бъбрек, а състоянието ѝ става причина професор Генадиев да обяви грипна епидемия в болница “Свети Кирил”.

Наталия се самообвинява за състоянието на сестра си и разкрива, че ѝ е позволила да излиза от болничната стая след операцията, което може би е причина за нейното заразяване. Това разкритие довежда до нов конфликт с майка ѝ София.

Калин се опитва да успокои Наталия и да ѝ помогне, но самият той трябва да се справи с личните си проблеми. Пред него стои въпросът дали да разкрие на Янко, че е негов син. Неговото намерение обаче ще срещне съпротивата на Александър Василев.

Доктор Василев се чувства все по-объркан и стресиран от всичко, което е разбрал за себе си. Биляна се тревожи все повече за неговото състояние и търси изход от ситуацията, в която двамата са попаднали. Тя ще направи неочаквано предложение на Александър, което може да преобърне живота им.

Какъв е планът на Биляна? Ще разкрие ли Калин истината на Янко? И ще успее ли Ана да избегне пагубните последствия от инфекцията?

Гледайте трети епизод от сериала "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.