Зрителите ще гледат "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA

Наум Шопов e едно от новите лица и ключова фигура в лекарския екип на МБАЛ "Св. Кирил" в третия сезон на "Откраднат живот: Възмездието". В "Здравей, България" продуцентът Евтим Милошев представи сина на Христо Шопов и внук на Наум Шопов, обявявайки участието на първия истински лекар с главна роля в сериала. 

"Изключително удоволствие за мен е, че Наум се присъедини към нашия екип. За първи път имаме актьор, който няма проблеми с терминологията и спецификата на професията. Включи се в сериала именно заради медицинската тема", разкри продуцентът. 

Първата сценична поява на Наум Шопов е едва на седемгодишна възраст в представление в Народния театър. Преди пет години се изправя пред избора между лекарската професия и НАТФИЗ. "Решението за медицината взех в 11 клас, баща ми и дядо ми ме подкрепиха. Интересът ми в момента се насочва към кардио хирургията", разказа Шопов-младши. Той подчерта, че актьорското майсторство винаги го е съпътствало в живота. 

По темата

Зрителите могат да гледат "Откраднат живот: Възмездието" всяка вечер – от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA. В новия сезон на най-успешния медицински сериал у нас зрителите ще проследят също историята на актрисата Луиза Григорова, която продуцентите наскоро анонсираха. В развитието на сюжета ще се включат и други звезди от българското кино и театрална сцена, които ще изиграят роля в съдбите на любимите лекари. Медицинските казуси и социални теми отново ще бъдат отправна точка в решенията и моралните дилеми на героите. 

Каква ще бъде първата поява на Наум Шопов и Луиза Григорова в "Откраднат живот: Възмездието"? Зрителите ще разберат в предстоящите епизоди – от вторник до петък в 20.00 ч. в ефира на  NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.