Новото лице в хитовия сериал даде пространно интервю пред Ива Софиянка – Божкова в “Събуди се”

“Реших да се включа в сериала "Откраднат живот: Възмездието", защото е близък до моето ежедневие. Става въпрос за медицина и хирургия – нещо, което ме вълнува горещо. Следвам медицина и  искам да стана хирург.”, разкри Наум Шопов пред Ива Софиянка – Божкова в “Събуди се”.

Синът на Христо Шопов и внук на Наум Шопов e едно от новите лица и ключова фигура в лекарския екип на МБАЛ "Св. Кирил" в третия сезон на хитовия сериал на NOVA.

По темата

“Докато растях, никога не е имало съмнение в мен с какво ще се занимавам. Винаги е било актьорско майсторство, но в училище много ми вървеше биологията. Това породи интересът ми към лекарската професия, а и имаме член на семейството, който се занимава с медицина, така се насочих към медицинския факултет”, разкри Наум Шопов и допълни, че е получил пълната подкрепа на своето семейство за избрания от него път.

Въпреки че се е насочил към лекарската професия, Наум Шопов има и завиден актьорски опит. Първата сценична поява на Наум Шопов е едва на седемгодишна възраст в представление в Народния театър, а че участвал и в чуждестранни филмови продукции.

“Получих обаждане да се явя на кастинг. Явих се на първи, втори и трети кастинг, а след това получих предложение да се включа в актьорския състав на "Откраднат живот: Възмездието", разказа Наум Шопов. Той се чувства на място на снимачната площадка на сериала, защото всичко му е “близко и познато”, а мизансценът на сериала е максимално близо до реалността в една истинска болница. Като свое предимство изтъква, че не се затруднява с медицинската терминология.

Какви ще са отношенията между героя на Наум Шопов и героинята на Луиза Григорова, предстои да разберем.

Какво още разказа Наум Шопов за участието си в хитовия сериал и живота си извън екрана, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте "Откраднат живот: Възмездието" и следващата седмица от вторник до петък в 20.00 ч. в ефира на  NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.