Героите на Наум Шопов и Луиза Григорова ще чертаят нова история в МБАЛ "Св. Кирил"

Срещата със смъртта и шансът за втори живот са водещи линии в предстоящите епизоди на сериала "Откраднат живот: Възмездието" тази седмица – от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA. Сбогуването с Ана ще върне Наталия към най-тежкия й порок, докато отношенията с майка й продължат по пътя на обвинението и болката от загубата. Калин Генадиев и сестра Жекова отново ще се превърнат в морален коректив за PR-а на болницата, обединявайки усилия в спасяването на Наталия. 

Същевременно Виолета и Петър отново ще си подадат ръка, за да преминат заедно през едно от най-големите изпитания – борбата с коварната болест. Към случващото се няма да остане безразлична и д-р Стилянова, която ще изиграе решаваща роля за състоянието на най-големия си враг. Александър ще стане жертва на измама в болничното отделение, която отново ще постави въпроса за раздялата му с МБАЛ "Свети Кирил". Д-р Мазов ще продължи своите провокации към д-р Хинова, която ще трябва да докаже професионализма си в неочакваната ситуация.  

По темата

"Реших да се включа в сериала "Откраднат живот: Възмездието", защото е близък до моето ежедневие. Става въпрос за медицина и хирургия – нещо, което ме вълнува горещо", разкри Наум Шопов пред Ива Софиянска – Божкова в "Събуди се". Младият актьор и бъдещ хирург допълни, че благодарение на медицината няма проблем с четенето на сценарий в операционната. "Всичко тук е максимално близо до реалността. Чувствам се много естествено и приятно". Екипът на най-най-успешния медицински сериал у нас разкрива, че Наум Шопов, Луиза Григорова и други успешни артисти ще се появят съвсем скоро на екран, чертаейки нови истории. 

Какво ще се случи с Виолета и как ще се измъкне Наталия от бездната на отчаянието? Ще вземе ли Алекс категорично решение за живота си с Биляна? Не пропускайте новите епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" – от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.