Само седмица остава до старта на романтичната комедия "Ние, нашите и вашите" на 8 март от 21.00 ч. по NOVA

Стефка Янорова и Радина Боршош са сред звездите в новия сериал "Ние, нашите и вашите", който стартира от 8 март по NOVA. Двете актриси гостуваха в "Здравей, България", за да разкажат подробности за романтичната комедия.

"Моята героиня е Деспина, на 17 години, и е голямата дъщеря на Лили (Елена Петрова). Тя умее да обича и да прощава. Аз лично съм на 19 и не съм много далече от това, което й се случва. Зрителите ще видят едно щуро семейство, което се надявам да ги забавлява, защото имаме нужда от повече усмивки", разказа Радина Боршош. Младата актриса ще направи своя дебют на малкия екран именно с тази роля.

По темата

"Отдавна имаме нужда от такъв семеен сериал, защото много се говори за проблеми и драми, а хората трябва и да се усмихват. Аз влизам в ролята на учителка и приятелка на майка й, но се надявам и с Деси да си станем близки", допълва номинираната за наградата "Икар" Стефка Янорова.

"Ние, нашите и вашите" ще представи новосъздаденото семейство Иванови, което включва пет деца, една тъща и двама влюбени на средна възраст. Те се срещат след повече от 20 години с по един брак зад гърба си и си дават втори шанс за щастлив живот под един покрив.

Как ще живеят три момчета с две момичета, какви ще са отношенията между тъщата и двамата влюбени и дали в къщата няма да се появи нова любов – зрителите ще видят от 8 март в 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.