Д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев ще прекрачат прага на МБАЛ „Св. Кирил“ като съперници в операционнатa утре вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ново начало за зрителите и за най-успешния медицински сериал у нас "Откраднат живот: Възмездието" ще поставят героите на Луиза Григорова и Наум Шопов в предстоящия епизод утре вечер от 20.00 ч. по NOVA. След като двама любими лекари се отправиха на дълго пътешествие, д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев ще направят първа стъпка към заветната си цел –  да получат място в операционната на МБАЛ "Св. Кирил". Младите хирурзи ще трябва да се състезават не само един с друг, но и със самите себе си в използването на знания, умения и бързи реакции в тежки медицински казуси. Искрите между двамата ще останат на заден план в надпреварата, която трябва да докаже на проф. Генадиев и цялото отделение кой е по-добър лекар.

Изпитания, куриозни моменти и нови любовни триъгълници ще съпътстват Вяра и Борис, които ще се лутат между приятелството, любовта и професионалното съревнование, променяйки съдбите на много от познатите герои. Един от първите професионални сблъсъци, предизвикан от новите лекари, ще бъде именно между водещите специалисти в хирургията – д-р Калин Генадиев и д-р Романова.

Междувременно пътят на Виолета към лечението ще се окаже много по-дълъг, отколкото е предполагала. Среща с пациент по време на химиотерапия ще я провокира да преосмисли изповядваните ценности и целите в живота й до този момент – борбата с рака ще е не само неин катарзис, но и мисия.

Сблъсък между Калин и Наталия ще постави въпроса за тяхното съвместно бъдеще и сериозното развитие на връзката им. Евгения ще направи нова крачка към окончателната раздяла с проф. Генадиев, а загрижеността й за проф. Камбуров ще изостри отношенията им още повече.

Как ще бъдат посрещнати Вяра и Борис? Какво ще предприеме Виолета Захариева, преживявайки собственото си възмездие? Зрителите ще разберат тази седмица, в новите епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.