Забавление за цялото семейство е в центъра на концепцията на новия сериал по NOVA

С премиера в кино салон беше отбелязан първият епизод на "Ние, нашите и вашите", който зрителите могат да видят на 8 март от 21.00 ч. по NOVA. Червеният килим събра голяма част от звездния каст – Елена Петрова, Кирил Ефремов, Радина Боршош, Дария Хаджийска, Мартин Желанков, Мартин Цолов, Симеон Ангелов, Стефка Янорова и Даниел Ангелов. 

След толкова много години пред камерата отново застават деца, които ще са главни действащи лица заедно с популярни български кино и телевизионни звезди. Според участниците в проекта именно малките актьори на снимачната площадка обединяват всички около себе си и ги карат да се чувстват като голямо щастливо семейство.

Още снимки вижте в галерията ТУК

"Изборът на децата, които всъщност са основен образ в сериала, както и работата с тях, се оказва сериозно предизвикателство, но мисля, че сме се справили добре и зрителите ще го видят още в сряда", разказа с усмивка продуцентът и режисьор Димитър Гочев. 

Най-емоционална от всички в залата беше Елена Петрова, която е в ролята на майката. "Това можеше да е една обикновена история, но децата в нея я правят необикновена", разказа тя. Радина Боршош и останалите млади актьори в залата изразиха благодарността си към Елена и Кирил за начина, по който ги приемат и за възможността да бъдат равностойни техни партньори пред камерата.

По темата

Най-малкият от всички – осемгодишният Симеон, който зрителите ще видят в ролята на Вили, беше и най-атрактивният участник в срещата с медиите. В сериала той се снима с истинския си баща в живота – актьора Даниел Ангелов, когото ще видим в сериала като "лошият".

"Това е универсална история за цялото семейство, с която зрителите ще се забавляват", допълни Антоний Мангов, програмен директор на Нова Броудкастинг Груп. 

Стартът на "Ние, нашите и вашите" е на 8 март от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала.