Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч.

След като д-р Александър Василев и д-р Биляна Захариева се отправиха на дълго пътешествие, двама нови лекари пристигат в болница "Свети Кирил" в  хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA. В премиерния епизод тази вечер зрителите ще видят актьорите Луиза Григорова и Наум Шопов-младши като д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев.

Двамата млади хирурзи правят първа стъпка към заветната си цел – да получат място в операционната на болницата. На конкурса за позицията на д-р Василев те се състезават не само един с друг, но и със самите себе си, за да докажат знания, умения и бързи реакции в тежки медицински казуси.

По темата

Същевременно Калин и Янко се вълнуват заради обаждането на Александър от Лондон. Сблъсък между Калин и Наталия поставя въпроса за тяхната връзка. Среща с пациент по време на химиотерапия провокира Виолета да преосмисли живота си досега и занапред.

Не пропускайте десети епизод на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.