Двамата актьори разкриха подробности за екранните си образи при гостуването си в “Събуди се”

Луиза Григорова и Наум Шопов поставиха ново начало в най-успешния медицински сериал у нас "Откраднат живот: Възмездието". Техните герои - д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев, направиха своите първи стъпка в МБАЛ "Св. Кирил", изграждайки нова главна сюжетна линия в хитовата поредица. Двамата актьори гостуваха в “Събуди се” и открехнаха завесата, за да разкрият подробности за техните екранни образи пред водещите Мирослава Иванова и Деян Веселинов.

“Д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев се познават още от училище и през последните 10 години не са се разделяли. За тях приятелството е преди всичко, а сега за пръв път се изправят един срещу друг като конкуренти и между тях започват леки търкания”, разказа Луиза Григорова и добави, че историята между двамата герои ще покаже дали е възможно да съществува приятелство между мъж и жена в чистия вид на думата.

“Двамата са готови да направят много един за друг, за да се чувства другия по-добре, но къде се корени тази загриженост, ще стане ясно по-нататък”, загатна актрисата.

“Героите ни са много интересни и имат характерни черти. Харесва ми тяхното отношение към приятелството, колко е важно за тях и как се стремят да го опазят на всяка цена”, разкри Наум Шопов.

“Влизането ни в актьорския екип стана много естествено, както и на нашите герои в сериала”, разкри Луиза Григорова, според която главното преимущество на д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев е, че са “позитивни персонажи, а зрителите имат нужда да видят герои с добродетели на екрана”.

Какво още разказаха Луиза Григорова и Наум Шопов за героите и работата им в хитова поредица, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте новите епизоди на "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.