Актрисата разкри подробности за героинята ѝ в новия български сериал в “Комбина”

“Превъплъщението ми в ролята на Лили не ми е много трудно, дори ми се удава много лесно”, разкри актрисата Елена Петрова в предаването “Комбина” по повод образа на нейната героиня в новия българския сериал “Ние, нашите и вашите” по NOVA. Според нея тайната на успешното ѝ влизане в ролята на Лили е, че тя е същата и в реалния си живот.

“Общувам открито с децата си, а това е много важно в съвремието. Много често и приятели на моите деца са ми казвали, че с мен се общува много лесно. Обичам да събирам деца вкъщи, така че ситуацията у нас не е по-различна от тази в къщата на Лили в сериала”, разказа актрисата. Елена Петрова разкри, че между нея и екранните ѝ деца в сериала “Ние, нашите и вашите” се е зародила бързо истинска връзка и те ѝ споделят своите проблеми като на истинска майка.

“Наградена съм с избора на всички деца, които участват в сериала. Те са толкова усмихнати”, сподели актрисата.

“Новото начало, вторият шанс в живота са възможни, но тук вече имаш нужната информация, мъдрост, натрупани разочарования и болки – всичко, което си преживял през последните 20 години, както е положението и с героя на Кирил Ефремов, така и с моята героиня”, смята Елена Петрова.

Какво още разказа актрисата Елена Петрова на Лора Крумова за новия български сериала и живота си извън екрана, гледайте във видеото от “Комбина”.

Не пропускайте следващите епизоди на “Ние, нашите и вашите” на 15 и 16 март, сряда и четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.