Гледайте сериала от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Актрисата Елен Колева ще влезе в спешното отделение на МБАЛ "Св. Кирил" с история, която ще разтърси болницата и ще въвлече емоционално лекарския състав. Темата за жените, подложени на домашно насилие, ще бъде една от водещите линии в предстоящите епизоди от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

"Много жени ще се припознаят в героинята на Елен. Историите на пациенти в "Откраднат живот: Възмездието" често надскачат сюжетното действие, за да потърсят въпроси в обществото – трябва ли да оставаме безучастни пред насилието и как да вдъхнем кураж на хората, които се изправят пред това", разказва екипът на най-успешния медицински сериал у нас. Морален въпрос ще предизвика и тежка операция на ХИВ позитивен пациент, който ще изпита професионализма и разбиранията на лекарския екип.  

"Предизвикателство е да влезеш в медицински сериал – да си доктор е нещо сериозно, изисква подготовка. Героите ни са нови за болницата, а ние сме нови за екипа. Активният снимачен процес помага да навлезем по-лесно в обстановката", разказа актрисата Луиза Григорова по време на гостуване в "Събуди се" с колегата й Наум Шопов. 

По темата

Луиза добави, че често се обажда на Наум с въпроси за диагнозите, които присъстват в сценария. "Тя се справя перфектно с терминологията. Интересно е, че сме се изправяли пред една и съща дилема – актьорското майсторство и медицината, но сме избрали различни посоки", заяви представителят на голямата актьорска фамилия, който въпреки таланта избира медицината за свое призвание. 

"Д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев са приятели от много години, познават се до болка. Когато се изправят пред конкуренцията обаче, започват леки търкания. В бъдеще двамата ще правят много жертви един за друг", повдига завесата актьорският тандем.        

Как ще се променят отношенията на дългогодишните приятели? Ще се окаже ли някой от новите лекари в нова любовна история в спешното отделение на МБАЛ "Св. Кирил"? Не пропускайте "Откраднат живот: Възмездието" тази седмица – от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.