Екипът на най-успешния медицински сериал "Откраднат живот" и "На кафе" организираха изненада за актьора в апартамента на проф. Иван Генадиев

С любимата шоколадова торта, кошница с различни видове мед и усмивка екипът на "На кафе" и колегите на Стоян Алексиев го изненадаха по повод 66-ия рожден ден, който известният актьор посрещна на снимачната площадка. Целият екип на "Откраднат живот", заедно с продуцента Евтим Милошев, които Стоян Алексиев нарече "свое семейство в последните две години", го посрещна в познатия апартамент на семейство Генадиеви – този път украсен като за рожден ден. Обичаният актьор, който вдъхва живот на проф. Генадиев, отговори подобаващо с импровизирано музикално обръщение на поздравленията на колегите си. 

"Нека на всички животът им да тече като мед, да е сладък, смислен, ползотворен и щастлив. Здраве и радост на всички. Да отиваме с настроение на работа и да живеем с настроение, защото това ни прави много по-щастливи и по-добри в работата ни. Желая на всички и лично щастие, да се изпълним с любов", пожела Стоян Алексиев, докато приемаше подаръци.    

В ефира на NOVA той разкри тайните на своята добра форма, сподели спомени за рождените дни в детството си в семейната им къща във Варна, за празненството с проф. Крикор Азарян, с който споделят обща рождена дата и за тяхното приятелство през годините. Рожденикът разказа какво за него е работата в най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" и какво стои зад дългогодишните му изяви на театралната сцена. 

Не пропускайте епизодите на "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.