Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Опити за сдобряване и неочаквани обрати предстоят в отношенията на двойките в  хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA. В премиерния епизод тази вечер д-р  Захариев направи всичко възможно, за да стопли отношенията си с Галя. Макар първоначално тя да не е много  отзивчива към него, д-р Стилянова скоро ще се изправи на кръстопът в личния си живот, научавайки неизвестни за нея досега детайли за личния живот на Борис.

Д-р Мазов също ще направи опити да изглади отношенията си с д-р Хинова, но скоро ще разбере, че това няма да стане лесно и ще потърси съвет от д-р Кръстева.

Проф. Генадиев пък ще изгуби надежда, че отношенията му с Евгения могат да получат втори шанс. Двамата съпрузи започват да се готвят за тежка бракоразводна битка и търсят съюзници в лицето на Камбуров и Кръстева, които молят да свидетелстват в тяхна полза.

Имат ли бъдеще отношенията между Галя и Борис? Ще се сдобрят ли д-р Захариев и д-р Стилянова? Проф. Генадиев или Евгения ще подкрепят Камбуров и Кръстева в бракоразводното дело?

Не пропускайте епизод 18 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.