Продуцентите обявяват кастинг за нова детска роля

В епизодите на най-новия български сериал "Ние, нашите и вашите" тази седмица зрителите ще станат свидетели на първия семеен скандал между Лили и Христо. Божинов ще направи таен подарък на Лили, Мартин ще признае на Деси, че я харесва, а Зорко за първи път ще влезе във Facebook – в епизодите на сериала в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

В последните няколко дни официалната Facebook страница на "Ние, нашите и вашите" получи хиляди предложения от фенове за любими звезди, които да станат част от каста на романтичната комедия. Най-голям интерес зрителите заявиха към певицата и откритие на X Factor България Гери – Никол, чието име беше споменато от учениците още в първите епизоди на новата продукция. "Обмисляме този вариант. Има няколко идеи за нейната появява, но ще ги запазим в тайна, за да има изненада за зрителите", казва продуцентът и режисьор Димитър Гочев.

По темата

Един от феновете на сериала ще има уникалната възможност да бъде част от "Ние, нашите и вашите", партнирайки си с Дария Хаджийска.

Кастингът, който стартира на Facebook страницата на сериала, ще търси момче, което ще има романтична история с Ека. Всяко момче на възраст между 12 и 14 години, което е артистично и харизматично, не се притеснява от камери, може да свири на китара, има съгласието на родителите си и, разбира се, харесва Ека, може да изпрати свои снимки и видео на cast@mail.bg.

"Виждаме колко са активни потребителите ни онлайн и колко много от тях имат желание да се снимат в сериала. Затова решихме, че за тази ключова роля ще отправим предложение към всички млади почитатели на "Ние, нашите и вашите". Лично на мен ми е много интересно какви деца ще се пробват", разказва повече за идеята Гочев.

Как ще реагира Деси, когато разбере, че Мартин я харесва? Какво ще се случи със Зорко, след като влезе във Facebook? Ще смени ли работата си Лили заради Божинов? Не пропускайте седми и осми епизод на "Ние, нашите и вашите" – в сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.