Актрисата разказа за ролята си в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието” пред Мариян Станков – Мон Дьо в “Събуди се”

“Моята карма е да играя непрекъснато по-възрастни жени, отколкото съм аз. Не мисля, че това ме е състарявало, а че ме е правило по-мъдра. В момента се чувствам богата и осъществена”, разкри актрисата Йоана Буковска – Давидова в откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо за “Събуди се”.

“Киното е моята стихия, а театърът е моята лаборатория. Образът на Виолета Захариева в сериала “Откраднат живот” е еманация на това  какво съм постигнала като актриса през последните 10 години, когато не съм била нито на малкия, нито на големия екран”, разказа актрисата.

“Виолета Захариева показа всички останали мои страни, които досега беха засенчвани от стигмата на секс символ, тъй като дсега винаги съм имала поне една такава сцена във всичките си роли, особено в киното. Най-важното беше аз да се освободя от тази стигма, защото всички ми я налагаха”, смята  Йоана Буковска – Давидова.

“Образът на Виолета Захариева ми хареса още от първите две сцени, които ми дадоха за кастинг. Разбрах, че тук има много силно заявен характер. Интересно е да видиш как точно се е стигнало до формирането на този характер, защото той винаги е резултат от обстоятелствата”, разкри Йоана Буковска – Давидова. Според нея “ракът е рестартиране за нейната героиня” и предстоят много интересни развития на образа.

Какво още разкри Йоана Буковска – Давидова за професията и живота си пред Мариян Станков – Мон Дьо, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.