Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Поредната извънредна ситуация ще подложи на изпитание уменията на лекарите в хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието". В премиерния епизод тази вечер д-р Захариев и д-р Добрева ще се окажат заседнали в асансьора на болница “Св. Кирил”. Те обаче няма да бъдат сами, а в компанията на родилка с проблемна бременност, която започва да ражда. Двамата ще трябва да изродят детето без необходимите инструменти, а ситуацията се усложнява и има реална опасност за живота на майката и детето.

Междувременно задкулисните игри в болницата продължават. Д-р Кръстева изненада  Генадиев с решението си да свидетелства на бракоразводното му дело, но той е готов на всичко, за да ѝ попречи. Неговите действия ще имат доста неприятно въздействие върху нея, а последствията може да бъдат съдбоносни.

На дневен ред отново излиза въпросът дали Вяра или Борис ще заемат вакантното място в болницата. Сестра Жекова пък продължава да търси подкрепа от д-р Кръстева за осиновяването на Коко.

Ще успеят ли д-р Захариев и д-р Добрева да изродят бебето и да спасят родилката? Ще убеди ли Генадиев д-р Кръстева да не свидетелства? И дали вече е избрал между Вяра и Борис?

Не пропускайте епизод 28 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.