Актьорът разказа за живота си в Лондон в “Събуди се”

Д-р Александър Василев напусна болница “Свети Кирил” в хитовия български сериал “Откраднат живот” и замина за Англия. Какво прави и как живее актьорът Алек Алексиев заедно със съпругата си Яна Титова в Лондон, специално за “Събуди се” провери Ива Софиянска – Божкова.

“Наложи се да се върна в Англия, защото имах проект, който трябваше да заснема. С продуцентите на “Откраднат живот” намерихме начин, по който това да се случи. Все пак не е изключено да се върна в сериала.”, разкри Алек Алексиев

“Истината е, че започнах да снимам с режисьора (на “Откраднат живот”) Павел Веснаков, преди той да разбере кой е баща ми. Започнах да снимам без неговата помощ и неговото име да оказват влияние или да има намеса. Истината е, че няма значение кой е баща ти. Дори ако е Мел Гибсън, той може да ти помогне да стигнеш до една врата, но дали ще успееш да я отвориш докрай зависи изцяло от теб.”, разказа актьорът.

“В “Откраднат живот” беше интересно, защото Евтим Милошев ни събра двамата в много големи роли, за да играем баща и син. Мисля, че това е било част от концепцията на продуцентите и сериала.”, смята Алек Алексиев.

Какво още разказаха Алек Алексиев и съпругата му Яна Титова за творческите си проекти и животът им в Англия, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте премиерните епизоди на “Откраднат живот: Възмездието” от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.