Двамата актьори разказа подробности за техните герои в хитовия сериал в “Събуди се”

“Темата за приемното родителство, която повдигаме в “Откраднат живот: Възмездието”,  е много важна. Надявам се с нашата история да дадем кураж на много хора, които си казват, че вече са възрастни и не могат да осиновят дете.  Не мислете по този начин, мили хора. Има начин. Може да направиш за едно дете, като му станеш приемен родител”. Този призив отправи актрисата Марта Вачкова в “Събуди се”.

В последните епизоди на хитовия български сериал “Откраднат живот: Възмездието” нейната героиня сестра Магда Жекова направи зрителите съпричастни с проблемите и дилемите на една съвременна жена, която взема решение да осинови дете сама. В ролята на детето Коко, живеещо в дом, влезе Димитър Рачков – син и двамата с Марта Вачкова образуваха емоционален екранен тандем, който спечели сърцата на публиката.

“Историята на Коко ме натъжи”, сподели малкият Димитър Рачков – син. Талантливият син на известният телевизионен водещ от “Като две капки вода” и “Господари на ефира” разкри, че си мечтае да стане актьор или футболист, но все още не е решил кое от двете поприща му допада повече.

“Той има страхотен комедиен талант. Постоянно ни разсмива в почивките по време на снимки. Драматичният жанр на “Откраднат живот” също започна да му харесва”, разкри Марта Вачкова.

Двамата споделиха, че се познават от две години и между тях съществува приятелство и извън екрана.

Какво още разкриха Марта Вачкова и Димитър Рачков – син за героите си в сериала “Откраднат живот: Възмездието”, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте премиерните епизоди на “Откраднат живот: Възмездието” от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.