Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В новия епизод на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието” тази вечер по NOVA Калин и Наталия ще отдъхнат от напрежението около теста за СПИН и ще вземат важно решение касаещо бъдещето и съвместния им живот. Междувременно д-р Добрева и д-р Тасев ще се срещнат с проф. Генадиев, за да разберат окончателното му решение. То ще изненада и двамата доктори, които ще трябва да се примирят с новата ситуация.

В премиерния епизод в болницата ще приемат две бременни жени, които ще родят всеки момент. При едната майка има сериозни усложнения и доц. Захариев я предупреждава, че детето ѝ най-вероятно ще се роди с детска церебрална парализа. Тя ще вземе решението да остави детето за осиновяване, но съпругът на другата родилка в стаята ще опита да промени намерението ѝ. 

Ще даде ли все пак детето си за осиновяване родилката или мъжът ще успее да я разубеди? А какво ще бъде решението на проф. Генадиев за съдбата на младите лекари?

Не пропускайте епизод 30 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.