Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Нови интересни случаи ще предизвикат уменията на лекарите в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. В премиерния епизод тази вечер по NOVA Калин приема в болницата жена, която е жертва на иновативно предложение за брак. Нейният приятел, който е сладкар е решил да я изненада, като и сервира парче торта с годежен пръстен, скрит в него.  Дамата обаче в бързината го е глътнала. Случаят предизвиква усмивки в болница “Свети Кирил”, но също така затвърждава решението на Калин да предложи брак на Наталия същата вечер. Дали обаче неговото предложение няма да има също неочакван завършек?

Вяра отново разбунва духовете в болницата, след като не спазва разпорежданията на д-р Романова и застрашава живота на пациент. Дали този случай няма да се окаже решаващ за нейното бъдеще като лекар?

Междувременно задкулисните игри в здравното заведение продължават. Генадиев продължава да се опитва да убеди Захариев да му помогне за приватизацията на болницата. Той търси помощта на Виолета, от която иска да повлияе на Петър. Бизнесменът Емил Богданов също е заинтересован от приватизацията и също се надява на подкрепата на Виолета. Дали обаче тя ще им помогне да осъществят своя план?

Не пропускайте епизод 32 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.