Наталия поставя под въпрос шанса да бъде родител в епизодите от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA

Съдбоносни решения очакват героите на “Откраднат живот: Възмездието“ тази седмица от 20.00 ч. по NOVA . Д-р Тасев ще се изправи пред окончателния избор в дилемата за любимите му и най-близки жени – д-р Добрева и д-р Стилянова. Решението му ще извади наяве тайни, които ще повлияят на предстоящите събития.

Предложението за брак ще провокира Наталия да преосмисли здравословното си състояние за създаване на семейство. Бременна пациентка ще се окаже повод за разговор между пиарът на МБАЛ “Св. Кирил“ и специалистите. Добра новина ще получи друга двойка в болницата, а един от лекарите ще се сдобие с домашен любимец, докато спасява човешки живот. Неочаквано признание на Евгения за проф. Генадиев ще изненада проф. Камбуров, поставяйки на карта досегашните им взаимоотношения.

Коя ще бъде жената до д-р Тасев? Дали съревнованието между Вяра и Галя най-накрая ще приключи? Ще разберете в премиерните епизоди на “Откраднат живот: Възмездието“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.