Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Преоценка на действията и поведението си ще предприемат героите в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. В премиерния епизод тази вечер по NOVA София ще поиска прошка от дъщеря си за реакцията ѝ на новината, че с Калин искат да имат бебе. Дали обаче Наталия ще е склонна да прости за пореден път на майка си?

По темата

В сходна ситуация се намира и Борис, който иска да се сдобри с Галя. Младият лекар ще трябва да измисли добро оправдание за своите постъпки, след като д-р Стилянова го видя да се целува с Вяра. Какво обяснение ще даде Борис на Галя и дали тя ще го приеме?

Евгения е решена да приеме споразумението за развод по взаимно съгласие с Генадиев, но това ще предизвика неодобрението на Камбуров, който настоява, че съпругът ѝ трябва да плати за своите постъпки в миналото. Дали Евгения ще преосмисли решението си за развода?

Не пропускайте епизод 34 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.