След поредица звездни участия в романтичната комедия, Деляна Маринова – Джуджи ще влезе в афера с екранния директор Божинов

Романтичната комедия “Ние, нашите и вашите“ продължава да изненадва зрителите с появата на популярни лица. През изминалата вечер в сериала видяхме Христо Мутафчиев като конкурент на Зорко, Дара се готви да пее на училищния концерт, а Дичо изигра самия себе си. В предишните епизоди станахме свидетели на още популярни имена, сред които са треньорът Вили Вуцов, певецът Ангел Ковачев и журналистът Иво Райчев. Днес в поредицата ще се включи и телевизионната водеща Деляна Маринова, по-известна като Джуджи. Тя влиза в ролята на съпругата на вицепремиера, чрез която директорът Божинов ще се опита да спечели финансиране за училището.

“Още една моя мечта се сбъдна. Винаги съм искала да се снимам във филм или сериал и съм щастлива, че това се случва именно в “Ние, нашите и вашите“, защото е позитивен и забавен. Работата ми с Даниел Ангелов е адски забавна, а и целият екип е супер“, споделя Джуджи.

“Божинов е готов на всичко, за да постига целите си и това ще се потвърди за пореден път. Когато е намесена и жена, може да се очаква всичко“, допълва с усмивка Даниел Ангелов за екранния си герой.

Довечера от 21.00 ч. по NOVA в “Ние, нашите и вашите“ ще станем свидетели на запознанството между Божинов и жената на вицепремиера  - запознанство, което ще се развие в следващите епизоди. А дали ненадейно директорът на училището няма да стане баща, предстои да видим съвсем скоро.

Не пропускайте епизод 14 на сериала "Ние, нашите и вашите" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.