Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В премиерния епизод на "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер по NOVA сватбените планове на д-р Мазов и д-р Хинова ще бъде поставени на изпитание. Повод за напрежение ще стане среща между д-р Хинова и майката на годеника ѝ - проф. Гочева. Какво ще си кажат двете и дали този разговор няма да сложи край на намеренията на двойката?

Междувременно отношенията между проф. Генадиев и Евгения отново ще се изострят. След като двамата се разбират да отидат при адвокатите си и да подпишат документите за развод по взаимно съгласие, Генадиев закъснява за срещата. Евгения няма да пожелае да чуе оправданието му, а ще се ядоса, че за пореден път той опитва да осуети развода им.

Докато семейство Генадиеви опитват да се разведат, Жекова ще види Коко в болницата след като е избягал от сиропиталището. Тя ще опита да му обясни, че е подала документ за приемен родител, но докато я одобрят, Коко не трябва да бяга повече. Ще успее ли Жекова да убеди момчето да остане в дома още известно време?  

Не пропускайте епизод 38 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.