Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Задкулисните игри продължават да нажежават атмосферата в болница “Свети Кирил” в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. В премиерния епизод тази вечер по NOVA Виолета ще потърси съюзник в лицето на Антонов за своя план за приватизация на болничното заведение. Скоро обаче Захариева ще открие, че изборът ѝ не е бил удачен и информацията, която е споделила на Антонов е изтекла към трети човек. Кой е той и дали ще попречи на нейните планове?

Д-р Мазов ще бъде съкрушен, след като д-р Хинова му връща годежния пръстен и е решен да не се отказва да намерението да се ожени за нея. Решена да му попречи остава и майка му. Проф. Гочева заплашва сина си, че ако не се откаже от плановете си за съвместен живот с д-р Хинова, ще разкрие факти от неговото минало, които ще провалят кариерата му. Какви тайни крие миналото на Мазов и дали ще излязат наяве?

Не пропускайте епизод 39 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.