Джуджи и Даниел внесоха доброто настроение на романтичната комедия в студиото на "На кафе"

По време на гостуването си в "На кафе" новата екранна двойка в "Ние, нашите и вашите", Даниел Ангелов и Джуджи, споделиха, че снимките на романтичната комедия са истинско забавление. "Има моменти, когато моля екипа да спрем, защото ми е толкова смешно, че не мога да се съсредоточа. Надявам се ролята ми да се разгърне още. Пожелавам си го", сподели Джуджи пред Гала.

"Много съм благодарен на Димитър Гочев, екипа и разбира се на NOVA, че дават шанс на такъв сериал. Вече ни спират по улиците и ми прави впечатление, че цели семейства ни заглеждат и си коментират, което означава, че сядат всички заедно и ни гледат. Tова за мен е страхотно", разказа Даниел Ангелов, който гледаме като лошия директор Божинов.

Освен с актьорската си игра, Даниел шашна всички в студиото с уменията си да имитира и танцува. Първо се изяви на песен на Джъстин Тимбърлейк, а след това акапелно изпя и песен на Васил Найденов. "Ще говоря с Маги Халваджиян да те поканят в "Като две капки вода"!",  категорично заяви Гала, която остана впечатлена от уменията на Даниел.

"Като две капки вода" е страхотен формат и изисква комплексни умения от участниците. Не е никак лесно да се участва в него, но аз съм готов“, допълни Ангелов.

В епизода на "Ние, нашите и вашите" довечера от 21.00 ч. по NOVA, ще видим продължението на връзката между Божинов и съпругата на вицепремиера, както и реакцията на Ека, след като разбира, че Иво е организирал кражбата на китарата на Митко. Зорко ще трябва да се справи с проблеми в кръчмата, а Иво ще се опита да измами в томбола за обмен с Лондон. Христо ще празнува рожден ден, а Цецо ще се прибере, за да разбере, че Светла е сменила ключалката на къщата.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.