Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Евгения Генадиева ще предизвика нови сътресения в болница “Свети Кирил” в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. След като пое позицията на шеф на “Човешки ресурси” в болничното заведение, в премиерния епизод тази вечер по NOVA Евгения ще направи анкета сред лекарите за кандидатурата за поста на директор на болницата – д-р Катя Кръстева. Дали това обаче няма да доведе до нов конфликт между Евгения и проф. Генадиев?

Виолета разбира, че Богданов е много по-обигран играч в задкулисието, отколкото си е мислила. Бизнесменът ѝ разкрива, че Антонов е негово поставено лице и му е разказал за своите разговори с нея. Богданов ще покаже своето непознато лице пред Виолета. Захариева се оказва в капан, но ще успее ли да намери изход от него? 

Вяра също ще привлече вниманието на другите лекари, след като между нея и пациент започва лек флирт. Как ли ще реагира Борис на нейното поведение?

Не пропускайте епизод 40 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.