Започва кариерата си като модел, но талантът ѝ бързо я изстрелва в редиците на най-търсените актриси у нас

По темата

Тя е момичето, което буквално порасна пред очите ни – на сцената и на екрана. Започва кариерата си като модел, но талантът ѝ бързо я изстрелва в редиците на най-търсените актриси у нас. Вече мечтае за роли на интересни жени, а не на момичета, а в живота си е на прага на една сериозна стъпка – да стане жена на любимия си мъж. Порасналата Луиза Григорова разказва за ролята си в лекарския български сериал "Откраднат живот: Възмездието" и живота си извън екрана в "Комбина".

"Присъствах на четири операции. В момента, в който влязох в операционната, всичко се промени", разкри Луиза за своята подготовка за ролята на д-р Добрева и споделя, че вече е научила доста медицински термини благодарение на Наум Шопов - младши, скогото си партнират в сериала.

"Хирурзите имат много циничен хумор, но това е нещо съвсем нормално, защото операциите продължават много дълго, а от уменията ти зависят човешки животи.  Предвид голямото напрежение, под което се намират - ако вземат всичко толкова на сериозно, ще се побъркат", сподели впечатленията си от лекарите актрисата и разказа, че забавни моменти не липсват и в операционната на сериала "Откраднат живот: Възмездието".

"Актьорката и лекарската професии много си приличат. Те стават част от личния ти живот. Затова докторите и хората на изкуството много се разбират. Защото това са много всеотдайни професии.", смята Луиза Григорова и разкри, че другото ѝ желание, ако не е била приета в НАТФИЗ, е било да учи медицина. 

Какво още разказа Луиза Григорова за личния си живот и работата си в сериала "Откраднат живот: Възмездието", гледайте в интервюто на Галя Щърбева за "Комбина".

Не пропускайте "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

За още от новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.