Надя Петрова от “Не така, брат!“ специален гост на сериала

Поредни две популярни лица ще видим тази седмица в романтичната комедия “Ние, нашите и вашите“. Звездата от “Оркестър без име“ и голям български актьор - Георги Мамалев, ще влезе в ролята на загадъчния Константин, който ще се запознае с баба Марго в казиното, в търсене на голямата печалба.

“В следващите епизоди ще има интересно развитие между двамата, но мога да открехна, че Маргото ще се влюби“, споделя продуцентът и режисьор на романтичната комедия Димитър Гочев.

Освен Мамалев, тази седмица в “Ние, нашите и вашите“ ще се включи и една от звездите на хитовия тийн уеб сериал “Не така, брат!“ – Надя Петрова. Тя ще бъде гост на ресторанта на Марин (Христо Мутафчиев), чиято стратегия в безмилостната конкуренция е привличането на популярни лица. 

В епизодите на  “Ние, нашите и вашите“ тази седмица от 21.00 ч. по NOVA, ще видим раздялата между Деси и Кристиян, както и първата целувка на Ека. Именно тя ще провокира Митко окончателно да отпътува за Швеция. Светла ще изгони Цецо, на когото ще се наложи да спи в колата си в сервиза, а отношенията между Лили и Христо също ще претърпят поредна промяна. Какво ще се случи между баба Марго и загадъчния Константин и ще се разделят ли семейство Иванови, ще разберете в предстоящите епизоди на романтичната комедия в сряда и четвъртък.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.