Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Проф. Камбуров е на път да промени завинаги живота на героите в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. В премиерния епизод тази вечер по NOVA отношенията межжду него и Евгения ще достигнат критична точка, след като тя му съобщава свое решение относно неговата работа в болницата. Камбуров е твърдо решен да не остави размяната на бебетата, направена от Генадиев преди години, да се размине без последствия и измисля план за действие, който може да има големи последствия за всички. Какви са намеренията му и ще ги приведе ли в действие, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Междувременно Виолета успява да се справи с Богданов благодарение на помощта на Антонов, но дали това не е само временно решение?

Флирта между Ясен и Вяра продължава да се задълбочава. Борис ще стане свидетел на първата им целувка, но как ще реагира на видяното?

Не пропускайте епизод 43 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.