Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В новия епизод на "Ние, нашите и вашите" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA бизнес войната между Зорко и Марин ще продължи, а атмосферата ще се нажежи допълнително, когато съперникът на Зорко покани кметицата на Горна Баня на вечеря. Конфликтите в семейство Иванови продължават и в отношенията на Лили и Христо. Той ще направи коментар по повод уменията на съпругата си в кухнята, който ще доведе до скандал в новосъздадената двойка. Какво ще предприеме Лили след този скандал?

В премиерния епизод обрат ще настъпи в отношенията на Деси с Кристиян, а по-малката ѝ сестра Ека ще има нужда от любовен съвет. Ще успее ли Ека да научи тънкостите около първата целувка и как ще се развият отношенията ѝ с китариста Митко?

Светла пък ще изгони Цецо от дома им и на него ще му се наложи да пренощува в колата си в сервиза. Какво още ще се случи в епизода, гледайте "Ние, нашите и вашите" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.