Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Задкулисните игри в болница “Свети Кирил” ще придобият неочаквани обрати в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. След като проф. Камбуров разкри пред журналисти историята със смяната на бебетата, в премиерния епизод тази вечер по NOVA Богданов научава за случилото се. Бизнесменът се уплашва, че тези разкрития ще попречат на плана му за приватизация на болничното заведение и ще направи всичко възможно да ги спре. Параноята на Богданов започва да се изостря и той подозира, че  зад тези публикации стои Виолета. Дали това ще доведе до нов конфликт между тях, или Захариева ще успее да успокои ядосаният бизнесмен?

Междувременно  атмосферата в болницата се нажежава и от флирта между Вяра и Ясен. Колкото и да отрича, Борис трудно преживява отношенията между тях и ще се проведе разговор по мъжки с Ясен. Това обаче крие опасността младият лекар да премине опасни граници в отношенията между лекар и пациент.

Калин организира ергенско парти за д-р Мазов, а Наталия – моминско тържество за д-р Хинова. Дали обаче техните усилия ще се увенчаят с успех?

Не пропускайте епизод 44 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.