Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Баба Марго също е на път да попадне в капана на любовта в новия български сериал “Ние, нашите и вашите”. В премиерния епизод на романтичната комедия тази вечер от 21.00 ч. по NOVA загадъчен джентълмен на име Константин, в чиято роля зрителите ще видят любимия български актьор Георги Мамалев,  ще се появи в казиното  и ще привлече вниманието на Марго. Дали това не е началото на нова романтична връзка?

По темата

За разлика от баба Марго, Лили за пръв път изпитва съмнения дали е направила правилния избор, като се е оженила за Христо. В този момент тя ще потърси подкрепа от Светла, но какъв ли съвет ще ѝ даде нейната приятелка?

В сходна ситуация се намират и техните съпрузи Цецо и Христо, които също ще потърсят помощ един от друг за отношенията си със своите половинки. Тяхната вечер по мъжки обаче може да има неочаквани последствия.

Бизнес войната между Марин и Зорко ще се ожесточи още повече, а хватките ще стават все по-мръсни.Тази вечер зрителите ще видят и звездите на хитовия тийн уеб сериал “Не така, брат!“ – Надя Петрова. Тя ще бъде гост на ресторанта на Марин (Христо Мутафчиев), чиято стратегия в безмилостната конкуренция е привличането на популярни лица.

Не пропускайте епизод 18 на “Ние, нашите и вашите” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.