Не пропускайте да представянето на героя на Георги Мамалев в премиерния епизод на сериала тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Любимите на няколко поколения  българи актьори - Георги Мамалев и Христо Мутафчиев, отново са на снимачната площадка. Двамата имат специални роли в най-новия български сериал на NOVA “Ние, нашите и вашите". Какво накара доайените на театъра и киното да изберат сериалите, провери Ивомира Пехливанова специално за Новините на NOVA. 

Сценаристите на "Ние, нашите и вашите" са написали ролята на Христо Мутафчиев специално за него. Героят му Марин Зорнициев нахлува с гръм и трясък в сюжета на романтичната комедия. 

“Марин е един интересен човек, който се появява, за да създаде главоболия на едни други интересни хора. Но каква е крайната му цел ще разберем почти на финала”, разкрива актьорът. 

Христо Мутафчиев обаче не определя своя герой като "злодеят" на сериала, макар че мнозина зрители го възприемат по този начин. “Интересните роли винаги са били на тези, които са противоречиви личности. Тези, които са лоши, които имат пороци, т.нар. дефектни. Другите – симпатичните, са мижави. На тях всичко им е наред”, смята актьорът. 

В интересен образ влиза и един от най-големите и талантливи български комици - Георги Мамалев, в епизода на сериала тази вечер. 

“Аз имам едно усещане, че тази роля е писана за актьор като мен. Тя е определено комедийна и както казваме ние в театъра - има втори план. Т.е. човекът не е това, което е”, загатва Георги Мамалев.  

<p> Какъв ще бъде неговият герой, зрителите ще разберат в епизод 18 на &ldquo;Ние, нашите и вашите&rdquo; тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.</p>

Какво още разказаха двамата актьори за своите герои в новия сериал на NOVA, гледайте в репортажа на Ивомира Пехливанова.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.