Димитър Рачков и Марта Вачкова се изправят пред житейски казуси утре вечер от 20.00 ч. по NOVA

Житейски равносметки, лични победи и разочарования ще ръководят героите на "Откраднат живот: Възмездието" тази седмица от 20.00 ч. по NOVA. Дългогодишният професионален път на проф. Генадиев ще бъде заложен на карта от доц. Камбуров, който ще избере ключов момент за разкриването на отминали дела в родилното отделение. С оздравяването на рали състезателя Вяра ще се изправи пред дилема в емоциите към пациента и съвместното им бъдеще.

Междувременно Галя ще се отдалечи неусетно от Борис, предизвиквайки несигурност и въпроси в колегата ѝ. Доц. Захариев ще отстъпи от сделката с приватизацията на болницата, а действията му ще мобилизират отново изобретателната страна на Виолета Захариева. Бащата на Коко, в чиято роля утре вечер ще влезе Димитър Рачков, ще се окаже в истински конфликт със сестра Жекова, саботирайки досегашните ѝ намеренията.

Д-р Хинова ще застане сама на олтара, за да разбере дали д-р Мазов ще се появи в специалния за младата двойка ден или връзката им ще приключи завинаги. Опасенията ѝ от загубата на любимия мъж ще я накарат да направи огромна жертва в името на щастието им.

Ще се оженят ли д-р Хинова и д-р Мазов? Какъв ще бъде бунтът на проф. Камбуров? – ще разберете в епизодите на "Откраднат живот: Възмездието", от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.