Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Нови изпитания и трудни решения очакват героите в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”. В премиерния епизод тази вечер по NOVA сестра Жекова ще се срещне с бащата на Коко, който иска да се запознае с жената, изявила желание да стане приемен родител на детето му. Двамата ще проведат разговор за бъдещето на Коко,  но какви ще са последствията за момчето от тяхната среща и дали сестра Жекова ще се откаже от намерението си да му стане приемен родител?

По темата

Вяра също ще проведе важен разговор с Ясен, който иска да знае как ще продължат отношенията им, след като го изпишат. Какъв ли ще бъде нейният отговор?

Виолета Захариева отново се чувства в свои води и си мисли, че вече нищо не застрашава нейните планове. Това обаче ще се окаже поредната ѝ заблуда. Нова неочаквана пречка изниква пред намеренията ѝ за приватизация на болницата. Каква е тя и ще успее ли Захариева да я преодолее?

Не пропускайте епизод 46 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.