Баба Марго се влюбва в Константин в романтичната комедия

В епизода довечера на “Ние, нашите и вашите“ ще разберем, че съпругата на вицепремиера е бременна от Божинов и тя е готова да се раздели с мъжа си, но дали директорът е готов на подобна стъпка? Ека решава да разрови капсулата на Митко и да види какво послание и е оставил китаристът, но за своя изненада на дървото ще види мъж, който иска да се обеси. Какво ще предприеме Ека и кой ще ѝ помогне?

Отношенията между баба Марго и Константин стават сериозни, особено за бабата, но дали той е мъжът за нея и наистина ли е този за който се представя? Деси от своя страна ще тръгне на уроци по poll dance, на които ще вземе Мартин със себе си за подкрепа, но дали това няма да промени отношенията между брат и сестра за пореден път?

Зорко ще продължи да се чуди как да спаси ресторанта си, дори ще накара треньора да продава бира по време на мачовете и за капак на всичко ще намери прасе пред кръчмата, което Марин е оставил на закупената от него територия.

Какво ще се случи със Зорко, Божинов и семейство Иванови, ще стане ясно довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.