Алек Алексиев с изненадваща поява в деня на голямото събитие

Романтична обстановка, цветя и емоционални моменти успя да улови камерата на "Събуди се" по време на снимките на дългоочакваната сватба в "Откраднат живот: Възмездието" и един от последните снимачни дни на трети сезон на най-успешния български медицински селриал. Една от най-обичаните двойки в сериала – Наталия и Калин Генадиев, посрещнаха екипа в разгара на тържеството и компанията на целия каст. "С Димо сме много близки в чисто човешки план – това е и причината да се получава химията между героите. Денят започна в 7 сутринта и ще снимаме до късно тази вечер. На сватбата ще има много развръзки, както и изненадващи появи на любими герои", разказа Дария Симеонова, облечена в сватбена рокля и бели маратонки. "По традиция майките на момичетата плачат най-много на сватбите, така че днешният ден е много емоционален за мен. Освен това чувствам Дария като своя дъщеря", добави екранната майка на Наталия - Ернестина Шинова.

Специално за големия ден ще се завърне д-р Василев, когото зрителите ще видят на екран за финала на сезона. "И аз като героя си пристигнах специално от Лондон за сватбата. Няма как да не присъствам на този ден, дори датата на сватбата е сменена заради д-р Василев", шегува се Алек Алексиев, който оставя най-интересното за предстоящите епизоди. Какви изненади и обрати предстоят до големия финал на третия сезон на сериала на 26 май, предстои да видим в "Откраднат живот: Възмездието" от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.