Гледайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

26-годишният Златин Танев сбъдна мечтата си да има чисто нов автомобил, като спечели страхотния Citroen Elysee в шоуто на Национална лотария на 13 май по NOVA.

“Имам нужда от нов автомобил, тъй като моят вече остаря“, каза Златин в началото на играта “На крачка от късмета“. Малко по-късно благодарение на късмета му желанието му сбъдна. Златин работи като продавач-консултант. В студиото го придружаваше неговата братовчедка и нейния годеник. Билетът, който му осигури участие в шоуто е “Печалба за цял живот”. Опонентките му Траяна и Недялка, която е спечелила директно участие в предаването благодарение на билет “3 000 000 JACKPOT”, си тръгнаха от шоуто с утешителни печалби от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди за милиони”.

Шанс да напълнят банковите си сметки със страхотните суми от играта “Сейфове” на Национална лотария тази събота имаха Надя Върбанова от София и Никола Цветков от Добрич. Надя беше на щедрата сцена на Национална лотария благодарение на билет “Лото +“. Късметлийска за Никола  е била квитанция от “Лото 6 от 47“. По-голям късмет в играта имаше Надя, която си тръгна от шоуто със сумата от 4000 лева, докато Никола спечели 2500 лева.  С печалбата Надя ще направи ремонт на дома си. Късметлийката е на 55 години и работи като държавен служител в сферата на сигурността. Надя сподели, че участва в Национална лотария за забавление и разнообразие. Любимият ѝ билет е “Кеш кръстословици“.

Забележителна игра направи и финалистът в “МЕГА ДЖАКПОТ“ Лазар Чимидов. Късметлията от село Равда изтегли най-голямото число в предварителната игра и получи шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева. Благодарение на умелата си игра Лазар си тръгна от студиото с 25 000 лева и цели две бонус печалби – петдневна екскурзия на Френската ривиера и чисто нов японски автомобил Toyota Corolla.

45-годишният късметлия сподели, че вярва в късмета си и от много време е имал предчувствие, че му предстои участие в предаването. Щастливецът беше в студиото благодарение на билет “Карибско съкровище“.

Не пропускайте да видите кой са щастливците в игрите на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.