Той ще даде всичко от себе си, за да впечатли приятелката си Ива

В най-новия епизод на "Не така, брат!:Целувки по ноти" главният герой Мишо е твърдо решен да започне работа по промяна на своя външен вид. Причината се крие във визията на предишния приятел на Ива, от когото Мишо ревнува. Първата стъпка, която той предприема е да замени очилата си с лещи. Това обаче ще създаде доста голям дискомфорт за Мишо, но той стоически ще издържи, само и само да впечатли с промяната си своята приятелка Ива. Красотата изисква жертви, дори и лещите да не ти понасят. Дали Ива ще бъде впечатлена от промяната, гледайте в новия епизод на "Не така, брат!:Целувки по ноти".

Междувременно в училището на Мишо се води разследване и в ролята на разследващ полицай влиза строгият учител по физкултура Дочев. Поводът е изгубеният телефон на учителката по музика Велева, в който има много важна информация. Но каква? Дали Дочев ще успее да открие открадния телефон на Велева?

Братът на Мишо, Дидо, прави опити да създаде ръчно направени капсули за кафе машини с надеждата да стане млад милионер или поне да успее да заведе приятелката си Беа на екскурзия до Париж. Ще успеят ли да отидат до града на любовта или една кафе машина ще се изправи на пътя им? Тези и още любопитни моменти от "Не така, брат!:Целувки по ноти" гледайте в най-новия епизод на уеб сериала във Vbox7.com

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.