Предстоящият 55 епизод на най-успешния български медицински сериал е режисьорски дебют на продуцента Евтим Милошев

Трудни решения и емоционални пристрастия ще направляват стъпките на лекарския екип в "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA. Д-р Хинова ще изненада д-р Мазов с неочакваната новина за своята бременност. Очакването на детето ще се окаже началото на болезнени разговори и неподозирани казуси. В колебанията за личния си живот д-р Стилянова ще потърси отново д-р Захариев, за да се увери в чувствата му към нея. Междувременно Виолета Захариева ще направи една от най-големите сделки за финансирането на кампанията си. Амбициите й ще я накарат да предаде дори и хората, към които доскоро е имала сантимент.

Човек от миналото ще се появи в живота на София като неин пациент. Появата му ще отключи дълго таени емоции в лекарката, която ще се върне към забравени спомени, за да се справи с актуални проблеми. 

В предстоящия епизод ще станем свидетели и на режисьорския дебют на продуцента Евтим Милошев, който споделя, че е било изключително удоволствие да влезе в болница МБАЛ "Св. Кирил" по нов и по-различен начин и да се потопи в творческата атмосферата на сериала, работейки с актьорите по сценария.

Емоционални избори и изпитания за героите броени дни преди големия финал на 26 май. Какво ще се случи с неочакваната бременност на д-р Хинова? И кого ще срещне София? Зрителите ще разберат тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.