Предстои финалът на романтичната комедия тази вечер по NOVA

Снимките на първия сезон на най-новия сериал на NOVA “Ние, нашите и вашите“ приключиха тази седмица. Всичко започна със сватба и събирането на две семейства и пет деца  под един покрив, но как ли ще завърши  - ще стане ясно тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

“Сериозен екип седи зад всичко това и ако на екран изглежда непринудено, то е защото е част от сценария. За да го постигнем, имахме  много епизодични роли, а за масовката дори не ми се коментира. Постоянно имаше хора влизащи и излизащи от кадър“, разказва с усмивка  продуцентът и режисьор на сериала Димитър Гочев.

По темата

В седмицата на финала на първия сезон на сериала Елена Петрова разведе екипа на "На кафе" в емблематичната къща на семейство Иванови. В последния снимачен ден тя показа на Гала и зрителите всички най-интересни кътчета и помещения в дома на Иванови като футболния олтар на момчетата, стаите на братята и сестрите, както и тази на родителите Лили и Христо.

Във финалния епизод на “Ние, нашите и вашите“ от 21.00 ч. по NOVA ще видим продължаващата драма между Лили и Христо, като в центъра този път ще е вицепремиерът Валери. Кристиян ще се държи грубо с Деси, което ще ядоса Ека и Иво, а желанието им да отмъстят за сестра си ще ги сближи. Христо ще се срещне с Марин и ще стане ясно, че всъщност проблемът е между тях двамата и няма нищо общо със Зорко. Баба Марго ще хване Константин и ще реши да помогне на дъщеря си и кръчмата на Зорко и Христо, а Божинов ще трябва да влезе в нова роля в училището.

Как ще приключи всичко между Лили и Христо, какво отмъщение очаква Кристиян и кой с кого ще се целуне, ще стане ясно в последния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.