Не пропускайте епизода на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Наталия ще се изправи срещу призраците на своето минало в  “Откраднат живот: Възмездието” тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA. Новоприетият пациент е съпругът на София ще върне майка и дъщеря към отдавна забравено минало. Наталия ще посети съдията в болничната му стая, за да му зададе въпросът каква е истината за нейното изоставяне от майка ѝ като дете. Какъв ще бъде отговорът и дали среща с баща ѝ няма да доведе до нов конфликт със София, зрителите ще разберат тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Калин продължава подготовката за тяхната сватбата, но се сблъсква с непредвидени трудности. Дали срещата на Наталия с баща ѝ няма да попречи и на венчавката им?

Виолета смята, че е победила в задкулисните игри и може да тържествува с помощта на заместник-министър Михайлов, но Богданов отново ще я изненада неприятно. Неочаквана обаждане и една среща са на път да преобърнат и живота на сестра Жекова.

Какво е замислил Богданов? С кого ще се срещне сестра Жекова? Не пропускайте епизод 56 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.