Актьорите от "Откраднат живот” в откровено интервю за "Комбина”

Луиза Григорова и Наум Шопов – младите попълнения в актьорския състав на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието”. Тя е искала да учи медицина, а той се е увличал по актьорската игра. Днес той завършва медицина, а тя е актриса. Той я съветва за медицински термини, тя него за актьорски сцени. Среща ги популярната поредица на NOVA, от която и двамата научават ценни уроци, за които разказаха пред Лора Крумова в "Комбина".

По темата

“Откраднат живот: Възмездието” ми даде един друг поглед към медицината. Все още не съм завършил и не съм дипломиран лекар, но вече успях да си го представя. Все пак става въпрос за хирургия, а това ми е мечта”, сподели Наум Шопов – младши, който продължава да е категоричен, че ще се развива в лекарската професия.

“Много съм щастлива от участието си в “Откраднат живот: Възмездието”, защото за мен е важно да се изкачвам и да правя все по-интересни неща в професията си. Това е нещото, което ме държи жива”, разкри Луиза Григорова.

“Чета зрителските коментари. Смятам, че когато участваш в такъв сериал, насочен към широка аудитория, е важно да знаеш от какво зрителите са доволни или не. Това е важно, за да можеш да промениш нещо (в играта си), защото този сериал не е частно изкуство, а е за тях. Понякога дoри се осмелявам да задавам въпроси, лично за мен, и те ми помагат”, разказа актрисата.

Луиза и Наум не скриха, че в началото на участието им в сериала са чели много негативни неща за себе си и играта си. Според тях това е било съвсем нормално, предвид неочакваната им поява в главни роли в поредицата. Сега обаче са много щастливи заради успеха на сериала и споделят, че зрителите вече ги приемат добре. 

Цялото интервю с младите актьори гледайте във видеото от "Комбина".

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

За още новини харесайте страницата на Новините на NOVA във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.