Актьорът и половинката му Яна Титова гостуваха в "На кафе"

Актьорът Алек Алексиев, по-известен от ролята си на д-р Александър Василев от "Откраднат живот", гостува заедно с половинката си Яна Титова в студиото на "На кафе". Двамата разговаряха с Гала за участието му в медицинския сериал "Откраднат живот", както и за интересни случки от личния им живот. 

"Имаше моменти, в които сериалът ми липсваше, защото ние станахме семейство. И не говоря само за актьорите, а за абсолютно целия екип и всеки един човек, които стои зад камерата на Откраднат живот. Излизахме често заедно и атмосферата на терен беше страхотна. Това ми липсваше, както и моят герой" - това сподели актьорът Алек Алексиев за емоциите след участието му в успешния сериал "Откраднат живот".

На въпроса на Гала дали зрителите отново ще го видят отново като д-р Василев в сериала, актьорът отговори: "Не се знае нищо... така стана и в предния сезон". 

Какво още каза двойката за запознанството си, дъщеричката им Ая, както и за бъдещите си планове в лично и професионално отношение, може да гледате в цялото интервю на Яна Титова и Алек Алексиев. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.